Sikkerhed og Service for Erhverv

INTER SECURITY er et autoriseret vagtselskab.
Vi tilbyder vagtopgaver af enhver art for såvel virksomheder, kommune og privatpersoner.

Sikkerhed og Service for Erhverv

INTER SECURITY er et autoriseret vagtselskab.
Vi tilbyder vagtopgaver af enhver art for såvel virksomheder, kommune og privatpersoner.

Vi kan tilbyde følgende service for Erhverv

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter ved at klikke på "Læs Mere".
Har du spørgsmål om de enkelte Services er du velkomme til at ringe eller maile til Inter Security.

Ikoner

Adgangskontrol / Havnevagt

En vagt fra Inter Security sikrer at kun ”godkendte” personer/kunder/leverandører, kommer ind på virksomhedens /havnens område.

Vagten registrere besøgende, håndværkere og ansatte, således at vi i tilfælde af brand/ulykke, ved hvor mange der er på skibet/pladsen.

Vi kan bl.a. udføre:

 • Security assessment
 • Udføre site induction
 • Modtage leverancer.
 • Foretage visitationskontrol.
 • Passe tlf. m.m.
 • Adgangskontrol og aflåsning
 • Opsyn af ejendom / bygning / virksomhed
 • Videoovervågning
 • Hurtig reaktion ved alarm eller mistænksom aktivitet
 • Personale tryghed
 • Videoovervågning

Ikoner

Alarmkørsel

Inter Security tilbyder alarmkørsel, hvis jeres alarm aktiveres. Det betyder at en vagt er på vej, når vi modtager alarmen fra kontrol centralen (kc). Vagten følger de aftalte procedure og forholdsregler, kontakter politiet hvis nødvendigt, og kører ikke før der er styr på problemet.

Når en alarm går, er det Inter Security’s primære opgave at begrænse den tid, som en evt. indbrudstyv har til rådighed. Samtidig skal vagten vurdere, hvilke tiltag der skal til for at sikre stedet.
Ved alarmmodtagelse reagerer vores vagt altid i overensstemmelse med den forholdsordre, som foreligger fra kontrolcentralen.

Vagten tilser bygningerne udvendigt og indvendigt i huset, hvis dette er muligt og forlader aldrig stedet, før sikkerheden er genetableret. Inter Security samarbejder med kontrolcentralen, for at tage de nødvendige forholdsregler, så der undgås yderligere skader. Kunden vil om nødvendigt blive kontaktet.

Alarm Rapporter

Inter Security’s vægter skriver altid en rapport, der opsættes ved alarmpanelet. Vægteren skriver alarmens årsag
Vore vagter kan danne et hurtigt overblik over situationen. Behøves der anden hjælp, fx udbedring af mindre tekniske fejl, afdækning af knuste ruder og lign. sørger vi for, at det bliver gjort. Alle biler har afdækning i form af plastplader og værktøjskasse med i bilerne.

Skulle vi mod forventning ikke selv kunne klare opgaven, bliver vi selvfølgelig på stedet indtil tilkaldt glarmester, eller anden håndværker kommer frem.

Ikoner

Byggepladsvagt / Områdevagt

Har du brug for en vagt. En dag, en uge eller mere ? Som Esbjergs vagtleverandør leverer vi dygtige, uddannet og ansvarsfulde vagter. Også til korte opgaver og med kort varsel. Vi har et stort beredskab og kan derfor være både hurtige og fleksible, når det handler om at finde en midlertidig vagt til dig.

Undgå problemer midlertidig vagt

Vores midlertidige vagter kan hjælpe dig med at skabe tryghed og sikkerhed i forskellige situationer. Vil du undgå hærværk f.eks. op til åbningen på en ny bygning, kan vores vagter holde øje med den døgnet rundt. Skal du afholde et event, kan vores vagter hjælpe med f.eks. at kontrollere adgangsbilletter.

På byggepladser kan vores vagter være til stede 24/7 og sikre, at dyre byggematerialer og værktøj ikke forsvinder.

Vi har flere løsninger til dig.
En midlertidig vagt kan f.eks. hjælpe med at holde styr på ind- og udgange, samt holde øje med din reception ved sygdom, sørge for at rette personer får adgang, holde øje med bygninger og personer, få styr på sikkerheden i din virksomhed og meget mere...

 • Udføre site induction
 • Security assessment
 • Modtageleverancer.
 • Foretage visitationskontrol.
 • Passe tlf. m.m.
 • Adgangskontrol og aflåsning
 • Opsyn af ejendom / bygning / virksomhed
 • Videoovervågning
 • Hurtig reaktion ved alarm eller mistænksom aktivitet
 • Personale tryghed
 • Videoovervågning
Ikoner

Fastvagt / Receptionist

En fastvagt er på din adresse i faste perioder, han holder øje med at alt er som det skal være, at der er styr på sikkerheden i din virksomhed.

En fastvagt fra Inter Security er med til at skabe tryghed men kan også være en hjælpende hånd i din virksomhed. Alle vores vagter ser de små detaljer, både når det gælder service og sikkerhed, og derfor hjælper de altid til, hvor de kan. Da en fastvagt kender din virksomhed godt, kan de hurtigt og nemt løse både forefaldende og faste opgaver af praktisk karakter.

Vagtens synlige tilstedeværelse er med til at forebygge og forhindre adgang for uønskede personer.


F.eks. Passe din reception dagligt eller ved sygdom, sikre bygninger og områder. Tage imod leverancer. Overvåge kamerasystemer, ventilationer og kølerum. Brandvagt samt yde førstehjælp - kontakte de rette ved en ulykke.

Hvis du eller din virksomhed har brug for en fastvagt i en kortere periode, så kan vi hjælpe dig - også med kort varsel.

Ikoner

Hundevagt

En hundevagt kan benyttes til flere forskelige opgaver inde og ude.
Hundevagter bruges ofte til sikring af et større areal, da hunden med sine skærpede sanser kan opfange selv de mindste og svageste lyde.
Hundene er veltrænede forsvarshunde, der udviser agtpågivenhed på kommando.
En hundevagt har en meget stor præventiv virkning, da gerningmænd ikke har en chance mod hundes evner.

Ikoner

Overvågning / Alarmsystemer

Vi samarbejder med lokaler el-installatør / alarmmontør og har derfor et stort kendskab til deres systemer. Vi kan råde og vejlede jer med hvilket produkt der passer til jeres virksomhed.

Kontakt os gerne for et møde hvor vi gennemgår jeres behov.

Ikoner

Sikkerhedsrådgivning

Vi har et bredt sikringsprogram, der dækker ethvert behov, hvad enten det gælder vagttjeneste, tyverialarm, video-overvågning eller adgangskontrol m.v.

Vi står altid til rådighed og besvarer gerne alle spørgsmål vedrørende sikring af dine værdier eller din virksomhed - naturligvis helt uforpligtende for dig.

Efter en gennemgang hos dig, udarbejder vi et forslag til hvordan du får den service der passer til netop dine behov, til absolut konkurrencedygtige priser.

Ikoner

Kurer kørsel

Som kunde hos Inter Security står vi klar hele året 24/7 med mindre kurerkørsel efter aftale. Vi hjælper dig med at hente og bringe mindre dele / vare / madkørsel osv.
Kontakt os for en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Ikoner

Rundering

Dag og nat kører Inter Security rundering i Esbjerg for at skabe synlig sikkerhed og tryghed hos virksomheder og private. Vores vagter er tilstede hele døgnet rundt. Vi kan meget mere end at rykke ud på alarmer.

Han kan f.eks. tjekke at døre og vinduer er lukkede. Lys og kaffemaskiner er slukkede. Ekstra tryghed til personer der opholder sig alene både om dagen og om natten.

Vagten kan tjekke om evt. alarmer er til og frakoblede som de skal, at der ikke er uønskede personer i hjemmet

Vagten kan kontrollere dit hjem med forskellige tidsintervaller - Vi har en præventiv effekt mod indbrud og tyveri, og minimerer risikoen for brand og vandskader. Er der tegn på uregelmæssigheder, griber vagten hurtig ind og tilkalder den rette assistance.

Udenfor tjekker vagten at alt er som det skal være. Vagten er opmærksom på om døre og vinduer er lukkede, om der er tegn på indbrud eller hærværk - om der opholder sig uønskede personer på området.

Ikoner

Razzia tilsyn

Tilsynsvagt består i høj grad af at sikre kundens virksomhed. Inter Security udfører alle former for tilsynsvagt. Vi lukker virksomheden af, og sikrer at alarmen er tilkoblet.
For virksomhedens aften- eller nathold vil vores tilsyn virke meget betryggende. Tilsyn har en stor præventiv virkning, hvis din virksomhed skulle have problemer med svind.

Razzia tilsyn arbejdsopgaver

Inter Security’s vagt sikrer, at alle vinduer, døre, porte og lignende er aflåst iflg. aftale. Derudover sikrer vagten: At kaffemaskiner og fotokopimaskiner m.v. er

slukkede. At servere og nødstrømsanlæg er i drift, og at andet materiel kører i døgndrift. At alarmer virker og er tilkoblet. At der ikke er tegn på indbrud eller hærværk eller optræk hertil. At der ikke opholder sig uvedkommende personer på området.

Vagten afleverer en udfyldt tilsynsrapport, alt efter kundens ønske. Herved kan du som kunde følge med i, hvad der sker i virksomheden, når du ikke selv er til stede.

Privatlivs politik - Cookie politik

Gammelby Møllevej 18 - 6700 Esbjerg - CVR: 42810290

Created by Nørgaard Grafik