Sikkerhed og Service for Private

INTER SECURITY er et autoriseret vagtselskab.
Vi tilbyder vagtopgaver af enhver art for såvel virksomheder, kommune og privatpersoner.

Sikkerhed og Service for Private

INTER SECURITY er et autoriseret vagtselskab.
Vi tilbyder vagtopgaver af enhver art for såvel virksomheder, kommune og privatpersoner.

Vi kan tilbyde følgende service for Private

Du kan læse meget mere om de enkelte produkter ved at klikke på "Læs Mere".
Har du spørgsmål om de enkelte Services er du velkomme til at ringe eller maile til Inter Security.

Ikoner

Alarmkørsel

Inter Security tilbyder alarmkørsel, hvis jeres alarm aktiveres. Det betyder at en vagt er på vej, når vi modtager alarmen fra kontrol centralen (kc). Vagten følger de aftalte procedure og forholdsregler, kontakter politiet hvis nødvendigt, og kører ikke før der er styr på problemet.

Når en alarm går, er det Inter Security’s primære opgave at begrænse den tid, som en evt. indbrudstyv har til rådighed. Samtidig skal vagten vurdere, hvilke tiltag der skal til for at sikre stedet.
Ved alarmmodtagelse reagerer vores vagt altid i overensstemmelse med den forholdsordre, som foreligger fra kontrolcentralen.

Vagten tilser bygningerne udvendigt og indvendigt i huset, hvis dette er muligt og forlader aldrig stedet, før sikkerheden er genetableret. Inter Security samarbejder med kontrolcentralen, for at tage de nødvendige forholdsregler, så der undgås yderligere skader. Kunden vil om nødvendigt blive kontaktet.

Alarm Rapporter

Inter Security’s vægter skriver altid en rapport, der opsættes ved alarmpanelet. Vægteren skriver alarmens årsag
Vore vagter kan danne et hurtigt overblik over situationen. Behøves der anden hjælp, fx udbedring af mindre tekniske fejl, afdækning af knuste ruder og lign. sørger vi for, at det bliver gjort. Alle biler har afdækning i form af plastplader og værktøjskasse med i bilerne.

Skulle vi mod forventning ikke selv kunne klare opgaven, bliver vi selvfølgelig på stedet indtil tilkaldt glarmester, eller anden håndværker kommer frem.

Ikoner

Overvågning / Alarmsystemer

Vi samarbejder med lokaler el-installatør / alarmmontør og har derfor et stort kendskab til deres systemer. Vi kan råde og vejlede jer med hvilket produkt der passer til jeres hjem.

Kontakt os gerne for et møde hvor vi gennemgår jeres behov.

Ikoner

Razzia tilsyn

Tilsynsvagt består i høj grad af at sikre kundens hjem. Inter Security udfører alle former for tilsynsvagt. Vi kan lukke hjemmet af, og sikrer at alarmen er tilkoblet.

For personer kan vores tilsyn virke meget betryggende. Tilsyn har en stor præventiv virkning hvis man er utryg.

Vagten afleverer en udfyldt tilsynsrapport, alt efter kundens ønske. Herved kan du som kunde følge med i, hvad der sker i hjemmet, når du ikke selv er til stede.

Ikoner

Sikkerhedsrådgivning

Vi har et bredt sikringsprogram, der dækker ethvert behov, hvad enten det gælder vagttjeneste, tyverialarm, video-overvågning eller adgangskontrol m.v.

Vi står altid til rådighed og besvarer gerne alle spørgsmål vedrørende sikring af dig, dine værdier eller dit hjem - naturligvis helt uforpligtende for dig.

Efter en gennemgang hos dig, udarbejder vi et forslag til hvordan du får den service der passer til netop dine behov, til absolut konkurrencedygtige priser.

Ikoner

Kurer kørsel

Som kunde hos Inter Security står vi klar hele året 24/7 med mindre kurerkørsel efter aftale. Vi hjælper dig med at hente og bringe mindre dele / vare / madkørsel osv.
Kontakt os for en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Ikoner

Rundering

Dag og nat kører Inter Security rundering i Esbjerg for at skabe synlig sikkerhed og tryghed hos virksomheder og private. Vores vagter er tilstede hele døgnet rundt. Vi kan meget mere end at rykke ud på alarmer.

Han kan f.eks. tjekke at døre og vinduer er lukkede. Lys og kaffemaskiner er slukkede. Ekstra tryghed til personer der opholder sig alene både om dagen og om natten.

Vagten kan tjekke om evt. alarmer er til og frakoblede som de skal, at der ikke er uønskede personer i hjemmet

Vagten kan kontrollere dit hjem med forskellige tidsintervaller - Vi har en præventiv effekt mod indbrud og tyveri, og minimerer risikoen for brand og vandskader. Er der tegn på uregelmæssigheder, griber vagten hurtig ind og tilkalder den rette assistance.

Udenfor tjekker vagten at alt er som det skal være. Vagten er opmærksom på om døre og vinduer er lukkede, om der er tegn på indbrud eller hærværk - om der opholder sig uønskede personer på området.

Ikoner

Service

Service og sikkerhed på abonnement - For dig som privat kunde tilbyder vi:

 • Køre dine alarmer
 • Razzia tilsyn (kørende tilsyn af dit hjem)
 • Kontrollere dit hjem både inde og ude i ferietiden
 • Tryghedsskabende, kan sørge for at barnet ikke kommer hjem til en låst dør.
 • Køre skraldespand frem
 • Lukke op for håndværker
 • Modtage pakker
 • Lufte hund ved overarbejde
 • Aflevere børns glemte skoletaske på skolen
 • Gade tilsyn, tilkald ved fremmede i området.
 • Mindre kurerkørsel.
 • Tryghedsalarm for ældre

Kort sagt, ingen opgave er for småt.

- Priser starter ved kr. 100,- / mdr.

Ikoner

Ferie Vagt

At have alarm der hjemme er en god ting, men at have en Ferie vagt til at rundere når man er ude at rejse er et helt andet ting.

Når du er ude at rejse, kan der laves aftale med Inter Security om at passe huset indtil man er hjemme fra ferie.

Der aftales med kunden hvilken tider man skal tjekke huset, indvendigt, udvedigt eller begge dele, dette er kundens valg.

Vi kan sammen lave et skræddersyet proces der skal følges efter planen.

Kundens tilfredshed er yderst vigtigt for os, derfor bestræber vi os på at yde den bedste service overhovedet muligt.

Privatlivs politik - Cookie politik

Gammelby Møllevej 18 - 6700 Esbjerg - CVR: 42810290

Created by Nørgaard Grafik